1 May 2006

diskombabülüt

Çocuklar, üzülerek söylüyorum; ölümden sonra bir hayat filan yok. Küt diye öleceksiniz, "aa ben öldüm galiba" bile diyemiyeceksiniz. Kısacası yok olup gideceksiniz. Ona göre yaşayın.

19 yorum:

vintage biscuit dedi ki...

hahhahaha:)abi garanti veriyomusun . ona göre sağlama alalım işi :)

neyfa dedi ki...

yahu enerji asla yokolmaz diyorlar, bizim beyindeki 0,6 amper elektrik nereye gidiyor? belki ölünce 0,6 lık dinlenme payı bırakmışlardır, başka bir (hayat değil de) varoluşa başlamadan önce... yada hiçlik varsa gerçekten en kötüsü ölünce bizim 0,6 amper bir böceği kıçından çarpar o da birşey..

ferhat can dedi ki...

ısı olur. toprağa geçer. asfalta geçer. suya geçer. arabanın kaputuna geçer. ama sen ölürsün.

neyfa dedi ki...

eğer enerji senden birşeyler taşımıyor ise öyle tabi,peki ya vücudundaki enerji bir şekilde bilincinden de bir parça taşıyor ise, neden olmasın ki, kanıtlanmamış sularda herşey mümkün.

Adsız dedi ki...

Peki abi.

petra cortes dedi ki...

ölmeden önce de hayat yok. ühü : (

Adsız dedi ki...

bunu şöyle değiştirsek nasıl olur.. aynı şeyi annesinin karnında yaşayan bebeğe söylediğini düşün.. Üzgünüm ama hepsi bu kadar o bağ kesilecek ve işin bitecek. küt. başka bir *dünya* yok. bundan sonra ne olacağını bilmek için bundan öncesini bilmek lazım. bilen var mı doğmadan önce nerede olduğunu?

ferhat can dedi ki...

portakal ?

zynp dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
zynp dedi ki...

ananas?

bide aptal'a özel bir HADİ LEYN yazmak iştiorum ... bide bide ben ölünce iyi adam, kadın yok yok kız uyf her ne pochsa işte ben ondan olucam ..

yok ben hala ayılamadım galiba

Adsız dedi ki...

haha portakal, ananas, yesinler! bulunmaz hint kumaşı bunlar ne malum yer elması olmadığın hemen portakal ananas

zynp dedi ki...

sende cok secmece gozukuyorsun ordan haha!

Adsız dedi ki...

bırakın yansın

Adsız dedi ki...

senin dediğin doğruysa mesele yok yokolur gideriz nasıl olsa kefenin cebi yok kafamıza göre yaşar gideriz. ya yanılıyorsan? ya ölümden sonra değişik boyutta değişik şekilde bir hayat varsa ? orasıda buraya göbekten bağlıysa?

Yazarken Eğlenen Adam dedi ki...

Valla enerji menerji, benim gideceğim yer belli. Ama tek problem sırat köprüsü. Özellikle Cumalerı çok kalabalık oluyomuş geçmek mümkün değil diyolar. OGS aldım bende otobandan nonstop cehennem...

neyfa dedi ki...

:D ogs ye ne hacet, bu aralar talebi arttırmak için altyapıyı düzenlemişler, artık seni mezarın kapısından alıyorlar özel servis var. Sloganları break the good shell,freeway to hell. tescilli hizmet, temiz..

ferhat can dedi ki...

imana gelin pls.

Adsız dedi ki...

 

Adsız dedi ki...

yolun sonu metabolik artık olmak işte. ordan toprağa, ordan portakala, portakaldan da o devrin canlılarına proteyin olmaya doru yol alıcak özene bezene büyüttüğümüz, "ben" diye bağrımıza bastığımız şey. elektrikte topraklamaya kurban gidiyor haliyle. bu güzel tespit için de öpüyorum gözlerinden ayrıca ;)