31 Tem 2005

tövbe modu

Bu geçen yaz başıma geldi.
Sahilde bir başımaydım. Yanlızlığımın tek şahidi sahile vuran dalgalardı. Karanlık gecede ay, yıldızlarla muhteşem bir kompozisyon çiziyordu. Düşüncelerim gecenin karanlığına adeta meydan okuyordu. Gece soğuk ve kalleşti. İşte tam o anda geçecenin sessizliğini kahpe bir çığlık gibi dağıtan bir olay oldu. Hahaha çok yalan oldu, devam edemeyeceğim..
Neyse işte ben böyle aval aval yürüyorum hava mis. Birden gökyüzünden bir ışık hüzmesi indi. Aynı filmlerdeki gibi, yeminnen. Heryer karanlıkken birden etrafım aydınlık oldu. Normal bir ışıkta değil böyle berrak bembeyaz bir ışık hüzmesi. Kafayı kaldırıp yukarı baktım gözlerim kamaştı. Acayip bir Ace beyazlığı içindeyim. Ulan, dedim, işte şimdi sıçtık! Allah'ın huzuruna çıkacağız heralde. Yine ne bok yedim de onu bu derece kızdırdım diye düşünüyorum. Bir yandanda yalan uydurmaya çalışıyorum, belki yırtarım diye. Böyle bir süre daha ışık hüzmesi üstüme düşmeye devam etti. Ben bu esnada göt korkusuyla karışık düşünceler aleminde geziyorum.
Ne zaman götümde şimşek çakacak diye beklerken ışık hafifçe kayboldu. Kendi kendime; oğlum Cem, dedim, yine yırttın. Bir an bunu bir işaret kabul edip kendimi dine mi versem diye düşündüm. Sonra sktir et, dedim. Bir dahaki sefere birşey uydururuz nas'olsa haha
Aslında neden aklıma uzaylılar gelmedide dini yaklaşımlarda bulundum anlayamadım. Göt korkusundan "Tövbe Modu"na geçtim galiba haha.
Bu arada o ışık hüzmesinin ne olduğu hala meçhul..

4 yorum:

eren dedi ki...

Valla ben bizim balkondan 5 tane ışık hüzmesi gördüğümde olayı direk uzaylıya bağlamıştım. Cesaretini! takdir ettim.

Blogun harbiden güzelmiş lan. Hatta yeni bir mizah tarzı yaratmışsın anasını satim. Gay olmadığımı belli edecek kadar küfürlü konuştum sanırsam. Nice kopuk iletilere.

Unknown dedi ki...

eywallah. bir birimizi tanımıyoruz değil mi? sadece tanıyormuş gibi yapıyoruz?

sende gayfobiya olabilir ama, onun sonuda gaylik diyorlar;
fobi kuşkuya,
kuşku meraka,
fazla merak yrrka götürür.
(stargays - return of the gayclones)

bende gay değilim, arkadaşımın başına geldi, ordan biliyorum haha.

eren dedi ki...

Belki şuradan reoxy olarak tanıyor olabilirsin. Ne de olsa ben de buraya oradan geldim. Link olayının gözünü seveyim. Uzaydan geldim de gizli mesaj veriyor gibi hissettim bak şimdi kendimi.

Senden çok olmasın ama olabilir hakkaten gayfobiam (iyelik eki sırıttı farkındayım). Korkuyom lan. Bazen yani. Nasıl davranacağını şaşırıyo insan. Onun dışında yok bi yaramazlıkları. Adı üstünde zararsız değil mi?

"Onun sonuda gaylik" desinler gıkımı çıkarmam ama da yı ayrı yazsınlar onu ayıplarım bak. Gayler yapmaz olum senin yaptığını dermişim. (Valla değilim lan)

Roberto Iza Valdés dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.