24 Tem 2005

manitalara paranormal yaklaşımlar

Atladım dolmuşa Taksim'e gidiyorum. Tam önümdeki koltuğa bir manita oturdu. Öyle böyle değil, resmen sanat eseri. Ulan, dedim kendi kendime, eğer telepati filan diye bir bok varsa işte onu kullanmanın tam zamanı.
Hemen saykik pozisyonu aldım, kıza odaklandım "bana bak, bana bak" şeklinde komut balonları gönderiyorum. Bir geriye döndürmeyi başarsam ikinci mesaj hazır; "bana aşık ol, bana aşık ol".
Yoğun bir beyin transferi gerçekleştiriyorum ama kızda henüz bir hareket yok. Artık kızın nasıl bir firewall'u varsa. Bir ara kızın önünde oturan şöför geri dönüp bana baktı. Ya kızı ıskalayan sinyaller herife gitti yada aynadan benim tipi görüp "ne yapıyor bu eşşolaşek" dedi. Neyse böyle bir 15-20 dakika filan olmuştu, şöförden de kıllanıp tam vazgeçiyordumki kız elini uzatıp kafasının arkasını kaşımaya başladı. "uleaan oluyor galibaauuuaa" derken biranda dolmuş çukura girdi ve bütün araba sarsıldı. Benim konsantre gözler bir kaydı, toparlayana aşkolsun. 10 dakikada ikisini bir hizaya sokamadım. Eğer kız o sırada dönüp bana baksaydı o tipi ölene kadar unutamazdı heralde haha. Ben kendimi toparlayıncaya kadar da kız iniverdi.
Tam muaffak olamamıştım ama kızın kafasını kaşındırmayı başarmıştım.(aksini iddia edeni tokatlarım) Bir sonraki manita kesin benimdi. Ama şansıma kızın yerine hanzo'nun biri oturdu. Onada uzun süre "in aşağıya eşşolaşek" diye mesajlar gönderdim ama işe yaramadı. Muhtemelen kafası biraz fazla kalındı, sinyaller beyne ulaşamadı.
Uzun lafın kısası dolmuşlarda dikkatli olun. Birden "cebimdeki bütün parayı şu çocuğa vermeliyim" şeklinde garip düşüncelere kapılabilirsiniz.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

belli ki hedefi tutturamamışsın..!
ense köküne bakacaktın kızın.

Bu dolmuş/otobüs eğlencesi özellikle enselerin açıkta olduğu yaz aylarında çok popülerdir.

Bi de zürafaları dene derim ben..bu hayvanlarda ense daha uzun olduğu için daha kısa sürede sonuç alabilirsin.

...ve biraz daha çalışırsan, exorcist misali 360 derece tur attırman da mümkün kelleye.

Adsız dedi ki...

Bir fizikci olarak sunu soyleyebilirim ki,maddelerin kendi aralarindaki etkilesimleriye yakindan alakalidir bu olay...Degil yarim saat max 5 bilemediniz 10 dakika icinde o kiz sana donup bakabilirdi ancaaaak bu islemi normal sartlar altinda yapsaydin :) Minibuste cok argumanin var; motorun sesi,korna, soforun tukururken cikardigi o sesler,vs... Sana tavsiyem bunu daha sessiz sakin bir ortamda dene! Boyle jigs yerlerde sabah saatleri kahvaltiya gelmis nefs bayan arkadaslar oluyo yalniz yalniz.Fakaaat burda sunu bilmelisin ki kiz gozunun icine kesin bakacak : Esas olay bundan sonra...Cunku fizik burdan sonra bize yardimci olamiyor.Yani kiza hadi etkileselim diyemiyorsun.Burda devreye tib giriyor.Gerci bu tib da herseye bi care buldu ama su beyne bi care bulamadi!!!Neyse olay tamamen beyin gucun ya da hayal gucun ne dersen iste amaa ilk cumlede bu is bitmeli :D

Unknown dedi ki...

haha amerikada fizikçileri okadar çok çalıştiyorlarmış ki hepsi 45-50 yaslarinda ölüyorlarmış diye duydum sevgili anonimus (bu ne lan romalı ismi gibi haha)

istanbula döndüğünde fizik kanunlarının kahve aromasına etkisini tartışalım derim.

Hillary Templeton dedi ki...

Hi there Blogger, I am out searching for the latest information on psychokinesis and found your site. Although manitalara paranormal yaklaşımlar wasn't exactly what I was looking for, it certainly got my attention and interest. I see now why I found your page when I was looking for psychokinesis related information, and I'm glad I stopped by even though this isn't a perfect match. Great post, thanks for the read!

Hillary Templeton dedi ki...

Blogger, why can't more sites be as good as yours!!! You see I am changing my life at the moment and I have decided to start ghost hunters society site. I am trying to get inspiration so I can become easier to talk to. You site has given me some ideas. I talk to a wide range of people and I need to relate to everyone I come across so thanks for your posts! The title manitalara paranormal yaklaşımlar caught my eye so I thought I'd post on this one. Cheers, Sophie